Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Svi mladi u dobi od 15 do 29 godina mogu sudjelovati u projektu izrade slikovnice ili stripa o Europskoj uniji, a 18. veljače tim stručnjaka razmotrit će pristigle prijave i objaviti rezultate natječaja. Najbolji timovi osvojit će put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

– Odlučila sam raspisati natječaj kojim želim omogućiti da pokažete svima iznimnu maštu, kreativnost i veliko znanje, za koje sam se uvjerila putujući po Hrvatskoj i susrećući se s vama, da imate. Svim našim građanima želim da pogledaju Europsku uniju vašim očima i zato vam upućujem ovaj poziv za izradu stripa ili slikovnice na temu Upoznajmo zajedno Europsku uniju – piše u pozivu eurozastupnice Ivane Maletić koja organizira projekt.

Natječaj se sastoji od dvije kategorije, izrade slikovnice ‘Upoznajmo zajedno Europsku uniju’ i izrade stripa na istoimenu temu. Prijaviti se može grupa mladih s najviše ljudi u ekipi, a svaki prijavitelj može poslati maksimalno jednu prijavu po kategoriji. Ako prijavitelj pošalje više prijava, povjerenstvo za ocjenjivanje prijava uzet će u obzir prvu pristiglu prijavu prijavitelja na natječaj.

Natječaj počinje 3. prosinca, a završava 28. siječnja 2019. godine do 18 sati, kada će biti završeno primanje projektnih prijedloga.

Detalje o natječaju provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.