Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Predavanje ‘Kako preživjeti dan bez plastike’ bit će održano danas u atriju Muzeja grada Šibenika s početkom u 18 sati u organizaciji Adventure Šibenik i Nacionalnog parka Krka, a pod predavačkom palicom Marka Capeka, stručnjaka u području zaštite okoliša.

Capek će dati presjek trenutnih svjetskih zbivanja na temu jednokratne plastike, predstavit će aktualnu Zero-waste filozofiju, svoj rad za UN i djelovanje u okviru udruge TerraHub, na čijem je natječaju, Adriatic PlasticChallenge, pilot projekt Zlarin – otok bez plastike, osvojio prvo mjesto.

U dvosatnom, interaktivnom predavanju prvog ovogodišnjeg Adventurinog gosta, moći ćete saznati iz prve ruke koliko je zapravo truda potrebno da se preživi dan bez plastike, te će biti prikazano zašto je plastika problem i kako može postati izazov s kojim se trenutno nosi cijeli svijet.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.