Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Krešimir Radovčić vraća se na Baldekin. Na žalost, samo na jedan dan, i to u ‘krivom’ dresu. Naime, sa svojim Zabokom u subotu dolazi u goste Šibeniku, klubu u kojem je stasao i u koji će se, ne sumnjamo, jednog dana i vratiti.

– Hvala mojim trenerima koji su me o košarci sve naučili i mojim bivšim suigračima, jer sam igrajući uz njih postao bolji igrač. Najveće hvala onima najbitnijima, zbog kojih sport i ima smisla, a to su navijači, moji Funcuti čiji sam član od svoga rodjenja i biti ću dokle god sam živ – poručio je Šere preko Šibenskog portala nakon što je ovog ljeta potpisao za klub sa sjevera Hrvatske.

Da se u Zaboku dobro uklopio svjedoče njegove brojke. Radovčić je i najbolji strijelac kluba (15 poena po utakmici) i najbolji asistent (4,1).

– Trener Tomas mi vjeruje. Mi smo, da tako kažem, bekovska ekipa i u tom sustavu dobio sam puno odgovornosti. Na meni je da tu ukazanu priliku što bolje iskoristim. Za sada je, mislim, sve ok, zadovoljan sam – veli 21-godišnji playmaker.

Subotnja utakmica za njega neće biti obična?

– Uh, neće. Bit će čudno biti na ‘krivoj’ strani Baldekina, pogotovo u početnim minutama. Ipak sam u toj dvorani proveo najveći dio života. Ali, to je sport, sada sam član Zaboka i dat ću sve od sebe da dobijemo utakmicu. Dakle, neće biti popusta za bivše suigrače – veli Šere.

gkk kk split 271017 33

Zabok je trenutno ispred Šibenika na ljestvici, s pobjedom više od Šibenika. Čeka nas, dakle, neizvjesna utakmica.

– Bez obzira na trenutni omjer, Šibenik je favorit. Dobro znam kako je to biti domaćin na Baldekinu, kako je to imati takav vjetar u leđa kao što ga imaju igrači Šibenika. Protiv njih je malo tko favorit na Baldekinu – ističe Radovčić.

Primijetili smo da nakon pobjeda i on sa suigračima zapjeva ‘zagorske budnice’?

– Ha,ha, vjerujete mi, ništa ih ne razumijem – smije se Krešimir koji, kako kaže, od sedam dana u tjednu, tri je u Zagrebu, kod cure.

– Sve mi se vrti oko košarke, pa svaki slobodan trenutak iskoristim za druženje s djevojkom koja je Hvaranka, ali živi u metropoli – zaključio je Radovčić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.