Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Na Odjelu pedijatrije u šibenskoj bolnici danas je itekako bila vesela atmosfera budući da su gradonačelnik Željko Burić i sveti Nikola posjetili najmlađe pacijente te im uručili prigodne darove.

– Ovo je tradicionalan običaj da gradonačelnik posjeti djecu. Mislim da ta djeca zaslužuju posebnu pažnju na ovaj dan te malo veselja i igre, a bolnica se može pohvaliti s izuzetno kvalitetnim osobljem – kazao je Burić.

IMG_0103Djeca nisu mogla sakriti oduševljenje kada su ugledali sv. Nikolu, a i ispričali su što su sve pronašli u vrećici.

– Ja sam dobio puno slatkiša, kinder jaje, grickalice i čokolade. Sveti Nikola me jako razveselio dolaskom – s veseljem nam je rekao Marko.IMG_0091

Na tradicionalnom posjetu gradonačelnika pedijatriji bila je i voditeljica Odjela Nevenka Krvavica, liječnici i medicinske sestre Odjela te ravnateljica bolnice Sanja Jakelić.

– Otprilike 12 djece, uključujući nedonoščad i novorođenčad, nalazi se trenutačno na Odjelu. Šibenska bolnica je prijatelj djecem, stoga je roditeljima apsolutno omogućen boravak uz njih. Odjel što se tiče stručnog kadra napreduje i dobro je opremljen. Prosinac nam je jedan od najdražih mjeseci u bolnici zbog posjeta gradonačelnika i sv. Nikole – kazala je voditeljica Odjela pedijatrije Nevenka Krvavica.

IMG_0125

IMG_0116

IMG_0101

IMG_0128

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.