Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Bruna Cvitanović, članica Karate kluba Šibenik 1066, ostvarila je još jedan sjajan uspjeh. S ekipom KK Hercegovina-Zagreb osvojila je srebrnu medalju na ekipnom seniorskom Prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu.

bruna cvitanovic

Do naslova viceprvaka države Bruna i kolegice došle su svladavši u prvom kolu KK Student, KK Samobor u polufinalu, dok je u finalu bolja od njih bila ekipa KK Croherc.

– Ovim natjecanjem približili smo se kraju  kalendarske godine koja je rezultatski bila izuzetno uspješna za naš klub. Koliko je bila uspješna vidi se kroz brojke; sudjelovali smo na 25 državna i međunarodna natjecanja na kojima smo osvojili 256 medalja, od čega 76 zlatnih, 65 srebrnih i 115 brončanih. Uz to odradili smo i osam natjecanja na nivou kluba kroz klupsku ligu, gdje su se kontinuirano kroz cijelu kalendarsku godinu natjecali članovi kluba  podijeljeni po uzrastu i znanju, s ciljem postepenog uvođenja početnika u svijet karate  natjecanja. Uz sva natjecanja veliki naglasak  stavili smo na školu karatea za predškolce i školarce. Sustavnim radom iznjedrili smo nove natjecatelje koji su već u prvoj godini ostvarili odlične rezultate ali i kroz natjecanja posjetili druge gradove, družili se – kaže Ivan Zoričić, trener KK Šibenik 1066, i nastavlja:

kk sibenik 1066 1

kk sibenik 1066 4

kk sibenik 1066 5

– Naši natjecatelji su kroz sedam prijateljskih susreta u 2018. godini s klubovima iz Splita, Knina i Zagreba ostvarili nova prijateljstva i razmjenili znanja i vještine karatea sa svojim vršnjacima iz drugih sredina. U našem klubu kroz 2018. godinu je svatko mogao pronaći prostor i aktivnost za sebe jer mi treniramo natjecateljski i rekreativno, polažemo za pojaseve, putujemo, natječemo se, družimo se, slavimo rođendan, čekamo Sv. Nikolu. Za sljedeću godinu imamo puno planova, a u realizaciju krećemo nakon kratkog zaslužnog  odmora koji nam slijedi za tjedan dana. –

kk sibenik 1066 2

kk sibenik 1066 3

kk sibenik 1066 6

U svakom slučaju, ne sumnajmo kako medalja i dobrih rezultata šibenskog kluba neće manjkati ni u 2019. godini.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.