Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Stotinjak mladih košarkašica da 15 godina nastupilo je ovog vikenda na međunarodnom Turniru sv. Nikole, koji je povodom Dana grada Varaždina organizirao ŽKK Vindi. Među osam ekipa iz Hrvatske i Slovenije koje su se natjecale za pobjednički pokal bio je i ŽKK Vodice.

zkk vodice u15 2

Turnir je na koncu osvojila slovenska ekipa Felix iz Zasavja, koja je u finalu svladala ekipu Bistre iz Molva, treće mjesto zauzela je ŽKK Folka iz Borovja, a četvrto ŽKK Zagreb.

kosarka 2

Što se tiče Vodičanki, vrijedi istaknuti kako je njihova Gina Nikola Pirjak izabrana u najbolju petorku turnira, a nagradu joj je uručila naša proslavljena košarkašica Korana Longin-Zanze.

gina nikola pirjak zkk vodice 1

Svojim dolaskom varaždinski turnir uveličale su i Biserka Petrović, majka najvećeg hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, kao i Veselinka Šarić, majka šibenskog NBA-ovca Darija Šarića i nekadašnja košarkašica Elemesa.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.