Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što su jutros u Zagrebu zapaljena dva kombija šibenskih registracija, više od dvadeset djece vodičkog Taekwondo kluba ‘Hrvatski branitelj dragovoljac’, zajedno s trenerima i pratnjom nisu se mogli vratiti kući. No, uskočili su zagrebački vatrogasci koja će ih danas vratiti kući.

Podsjetimo, jedan kombi u vlasništu malonogometnom kluba ‘Heroji 2007’ i minibus zapaljeni su jutros oko 4 sata ispred zagrebačkog hostela Arena.

– Uvijek smo pomagali našu zajednicu i sportske prijatelje kao i ovaj put gdje su naši prijatelji išli na natjecanje u Zagreb te nam se to sve vrati na ovakav način. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i adekvatno kazniti – poručilo je vodstvo Heroja.

Zapaljen kombi kluba koji se nazvao po herojima s Kornata: ‘Zgražamo se u nadi da će odgovorni biti pronađeni’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.