Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Predstavljanje W-slaloma i obuka trenera u Šibeniku bit će održani ove srijede u 14 sati u Fitnes studiju Garden, Ulica Ivana Meštrovića 13. Predstavljanje i obuku vodit će Anica Kopić trener W-slaloma i majka Daniela Nakića koji je predstavljao Hrvatsku na World Games u Sant Cogatu u Španjolskoj.

W-slalom je novi sport za djecu s teškoćama u razvoju koja se kreću pomoću kolica koji je iznimno koristan u njihovom osamostaljivanju i socijalizaciji. W-slalom u Republici Hrvatskoj podržava Hrvatski paraolimpijski odbor.

Iz udruge osoba s invaliditetom sv. Bartolomej pozivaju svu djecu koja se kreću pomoću kolica i njihove roditelje da im se pridruže na prezentaciji. Prezentacija će biti održana u suradnji s Udrugom Aurora.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.