Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Posljednjeg dana prijekaznog roka GKK Šibenik potpisao je još dva nova igrača. Na Baldekin se vratio Ivan Mileković (krilo, 198 cm), koji je polusezonu odradio u Hermes Analitici, a narančasti dres prvi će put odjenuti crnogorski playmaker Nikola Korać (186 cm, 1987. godište), koji na Baldekin stiže iz Bosca, a ima iskustva igranja u ABA ligi (Sutjeska). Podsjećamo, jučer je pristupnicu potpisao Nik Slavica, a svo troje će kao novi igrači GKK Šibenika biti predstavljeni u petak. S ovim su Šibenčani po svemu sudeći zaključili ovaj prijelazni rok.

– Na žalost nismo uspjeli na tržištu pronaći centra koji bi nas zadovoljio, koji bi se uklopio u naš plan, a ne želimo dovoditi nekog reda radi. Ova pojačanja doveli smo ciljano, a moguće je da u veljači dovedemo još jednog igrača, jer u tom dodatnom prijalaznom roku imamo pravo na tzv. jokera – kazao nam je direktor narančastih Filip Vukičević.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.