Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U organizaciji karnevalske udruge Bilička mladost maske će 3. ožujka zavladati Bilicama.

– Dragi naši, ove kao i prošle godine, želimo organizirati najluđi karneval uz puno maskiranih i nasmijanih lica koja će taj dan zaboraviti i ostaviti sve brige i prepustiti se uz dobru zabavu, glazbu, druženje, ples i nagrade. Prošle godine ste nam dokazali da cijenite naš trud, mi smo ipak mlada snaga Bilica i želimo budućim generacijama omogućiti ono što ste vi nekada nama. Hvala vam za sve što ste učinili za nas prošle godine, a kao znak zahvalnosti i ove godine smo zasukali rukave i primili se posla – poručuju iz Udruge.

Ovogodišnji program je još luđi, još domišljatiji i za svakoga će biti po nešto, kažu.

– Maškare će se održati kao i prošle godine na igralištu u Mikulandrama, a tko će nam svirati sve do zore? Nećemo vam još odati – ostanite uz nas i pratite nas na našoj Facebook stranici gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

(Foto: ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.