Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tribina ‘Martinska 2019.’ bit će održana večeras u Barcodeu s početkom u 20 sati u sklopu programa kulturno-glazbene manifestacije Kulturaljka u organizaciji udruge P.A.R.K.

Na tribini će sudjelovati organizatori raznih festivala koji će se održati ovog ljeta na Martinskoj – Igor Bergam- Regius i Membrain, Danijel Sikora- Seasplash, Petra Maleš- TLM warm up, Gloria Bralić -Kanal fest, Tonko Mikulandra -NOX i Ivan Landeka-Blast.

Moderatorica je Sanja Jurišić, a za one koji ne stignu na licu mjesta pratiti tribinu kakvu su do sada imali ranije u Zagrebu, mogu pratiti uživo na Facebooku Kulturaljke u produkciji Photo Studija 82.

– Martinska je hit, Martinska je sve. Ako te tko pita kamo ćeš ovo ljeto samo kaži – Martinska. Zašto je to jedini točan, nepogrešivo ispravan odgovor danas će odgonetnuti organizatori festivala koji će se ove godine održati baš tamo. Festivalsku sezonu 12. i 13. srpnja otvara glazbeni festival Regius, mlađi brat Kulturaljke, oboje u organizaciji P.A.R.K.-a – izvijestili su organizatori.

Podsjetimo, Kulturaljka počinje u ovu subotu u šibenskom Importanneu, a posjetitelje očekuje prvi šibenski koncert američkih legendi Kultur Shock koji se upravo nalaze na velikoj europskoj turneji, a momci promoviraju svoj svježe objavljen studijski album ‘D.R.E.A.M.’ dok će im se na  pozornici pridružiti Edo Maajka.Također, samo za tu priliku ponovno će se okupiti kultni šibenski bend One More, Ante Prgin Surka priprema svoj Surka Beat Box, a osim toga, velike promocije albuma američkog  glazbenog kulta, reuniona domaćeg benda, očekujte hrpu dobre glazbe.

– Publika već godinama dolazi u Šibenik zbog festivala, godinama se priča o brendiranju grada kao grada festivala, a ta bi ideja konačno trebala postati konkretna ove godine. Početna točka svakako je poluotok odakle puca najljepši pogled na Šibenik –Martinska – priopćili su organizatori.

Ne propustite kupiti ulaznice na vrijeme jer su u Zadru već rasprodane. Ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti do petka u caffe baru Baldekin, Narodna Republika Bono i Azimut te u Splitu u Split Circus. Ulaznice po cijeni od 100 kuna moći ćete kupiti na ulazu u Importanne, ali ih možete kupiti i online preko Entrio sustava. Također, s kupljenom ulaznicom  imate besplatan ulaz na after u Tunelu.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.