Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U sklopu aglomeracije Pirovac-Tisno-Jezera, ishodovana je posljednja u nizu građevinskih dozvola i to za podvodni međumjesni tlačni kanalizacijski cjevovod. Realizacijom ukupnog projekta rekonstruirat će se 8.556 metara. postojeće vodovodne mreže i dograditi nova vodovodna mreža ukupne duljine 5.068 metara, a sam sustav odvodnje unutar Pirovca obuhvaća ukupno 24 kilometra nove infrastrukture.

– Dobivenom posljednjom građevinskom dozvolom smo još jedan korak bliže realizaciji samog projekta kao ključnog i najzahtjevnijeg projekta u povijesti naše općine. Ovo je najveći infrastrukturni projekt koji će se ikad realizirati na području Općine Pirovac i ključan za daljnji razvitak turizma kao glavne gospodarske grane. Ponosan sam što smo nakon godina priča i obećanja ovaj projekt u suradnji sa susjednom općinom Tisnom, Vodovodom i odvodnjom Šibenik, Hrvatskim vodama i konzultantima i projektantima doveli u ovu fazu realizacije – rekao je načelnik Ivan Gulam.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.