Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Zbog jakog vjetra autocesta Rijeka – Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, otvorena je samo za osobna vozila, izvijestili su iz Hrvatskog autokluba (HAK). Obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar.

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene, autocesti čvor Draga-čvor Šmrika i Križišće – Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jak vjetar usporava promet i na autocesti između tunela Mala Kapela i čvora Brinje te južnog dijela tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i na autocesti na mostu Rječina, a vozi se uz ograničenja brzine.

– Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama – priopćeno je iz HAK-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.