Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Jaka i olujna bura u priobalju, posebno u podvelebitskom dijelu jutros je zatvorila još više prometnih pravaca, nego jučer. Kako javlja Hrvatski autoklub za sav promet zatvorena je autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje uz obilazak za osobna vozila državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za ostala vozila državnom cestom DC1 preko Knina. Za sva vozila obustavljen je promet autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice uz obilazak starom cestom (DC3) kroz Gorski kotar, zatvorena je i Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54 ) te Paški most.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A6 između čvorova Čavle i Kikovica, Jadranska magistrala između Bakra i Senja i državna cesta Obrovac-Gračac.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila) na Krčkom mostu, autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.