Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što je proteklog vikenda na Sljemenu otvorena brdska automobilistička sezona, oktanski cirkus seli se u naše dvorište. Naime, u nedjelju se vozi 13. Nagrada grada Skradina, na jednoj od najljepših i najatraktivnijih staza u Hrvatskoj. O popularnosti skradinske trke, koju organizira AK Mihovil, u suradnji s generalnim sponzorom Tokić Auto-Timom, govori velik broj prijavljenih vozača.

– Do danas imamo 112 prijavljenih, a osim iz Hrvatske dolaze i vozači iz Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, a prvi put, nakon trideset godina, u Skradinu će se natjecati i jedan vozač iz Srbije – veli Vlatko Mikulandra, tajnik AK Mihovil.

Podsjećamo, Nagrada grada Skradina i ove će se godine bodovati za Centralno europsku zonu, kao i za Prvenstvo Hrvatske i Šampionat Bosne i Hercegovine. Što se tiče staze, sigurnost je, ističe Mikulandra, dovedena do maksimuma.

– Praktički svaki metar je pokriven ogradom – veli glavni operativac skradinske utrke, podsjećajući kako će tijekom cijele staze biti postavljen razglas, kao i da će slika iz Skradina biti emitirana na Shift TV-u.

Dodaje kako su glavni favoriti za pobjednika su Dejan Dimitrijević (Seat Leon) i Domagoj Pereković (Mitsubishi).

– Očekujemo da će netko od njih oboriti rekord staze – kaže Mikulandra.

Za vikend je na skradinskom području moguća kiša, ali to, vjerujemo, neće spriječiti ljubitelje brzina da dođu u gradić na rijeci Krki. Dapače, kišne utrke često su vrlo atraktivne. Sve počinje u subotu, u 13 sati, kada je na rasporedu prvi trening, a sama utrka na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 12 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.