Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Sportsko-edukativni projekt ‘Aktivna Hrvatska’ po četvrti put bit će održan u Vodicama u subotu s početkom u 18 sati, a program će voditi Renata Sopek.

Inače, programu je ovo već sedma sezona, a ‘Focus point’ tehniku predstavit će Renata Sopek, međunarodno priznata pilates trenerica u Vodicama.

Također, projekt će biti održan pod pokroviteljstvom Hrvatske predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović koju će predstavljati hrvatski vaterpolski reprezentativac i igrač Hrvatskog akademskog vaterpolskog kluba ‘Mladost’ Antonio Petković, a vježbačima će se obratiti i gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.

– ‘Aktivna Hrvatska’ aktivno promiče kulturu zdravog i aktivnog života. U sklopu projekta bit će održani treninzi i edukacije koje potiču građane na svakodnevnu tjelesnu aktivnost i brigu o vlastitoj budućnosti – priopćili su organizatori.

(Foto: Infovodice)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.