Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

ProAutomatika, najveći klima centar u Dalmaciji, ima izvrsnu akciju za sve kojima treba novi klima uređaj! Lomo Economical model Gree klima uređaja dostupan je za nevjerojatnih 2.992 kune!

Lomo Economical jedan je od nekoliko modela koje proizvodi Gree, a riječ je o proizvođaču koji se s potpunom pažnjom posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima današnjice, ali i potrošnji električne energije, smanjenom nivou buke te iznimno kvalitetnim ugrađenim materijalima. Zbog toga je Gree najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu!

Gree klima uređaji podrazumijevaju WiFi sučelje, ionizator zraka, poseban filter za zdravstvenu zaštitu, nevidljivi display, inteligentno automatsko pokretanje, G10 tehnologiju koju odlikuje rad kompresora na ultraniskim frekvencijama, ali i rad na niskim temperaturama, što je iznimno bitno za režim grijanja. Svaki model Gree klima uređaja dolazi u nekoliko kapaciteta, ovisno o potrebama i željama kupca, a izvrsna vijest za sve kupce jest i ta da je Gree produžio osnovno tvorničko jamstvo na čak tri godine na sve klima uređaje, dok produljeno jamstvo vrijedi pet godina uz obvezan godišnji jamstveni servis.

Iskoristite priliku i u ProAutomatici kupite Lomo Economical po odličnoj akcijskoj cijeni, ili odaberite drugi odgovarajući model među čak 50 izloženih klima uređaja. Posjetite ih na adresi Novo naselje 19e u Bilicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.