Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Oko 160 natjecatelja nastupilo je u subotu na 1. Primoštenskom triatlonu, među njima i ekipa iz Triatlon kluba Šibenik, koji, sudeći prema nastupima svog podmlatka, ne treba strahovati za budućnost.

Naime, u disciplini super sprint (375 metara plivanja, 10 kilometara vožnje biciklom, 2,5 kilometara trčanja), koja je ujedno bila i Prvenstvo Hrvatske, Ante Klarić zauzeo je peto mjesto u kategoriji kadeta, dok je Lara Belakušić bila osma u konkurenciji mlađih juniorki.

‘Stara garda’ bila je uobičajeno uspješna, ‘pala’ su tri nova postolja. Pa je tako Ante Gelineo bio treći u super sprintu u kategoriji M30.

U disciplini sprint triatlon (750 metara plivanja, 20 kilometara vožnje biciklom, 5 kilometara trčanja) članovi TK Šibenik osvojili su dva srebra. Ante Soža bio je drugi u kategoriji M30, a Dino Belakušić zauzeo je isto mjesto u kategoriji M35.

Podsjećamo, 1. Primoštenski triatlon organiziran je u suradnji Triatlon kluba Split i Turističke zajednice Primošten.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.