Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Na adresu Ženskog košarkaškog kluba Šibenik već je stiglo nekoliko reprezentativnih poziva, onih igračkih. Uz to Stipe Bralić imenovan je izbornikom seniorske nacionalne vrste, a pod hrvatski barjak će još jedan član stručnog stožera kluba s Baldekina. Naime, Petar Zlatoper izabran je za pomoćnog trenera hrvatske U18 reprezentacije, koju od 6. do 14. srpnja čeka nastup na Europskom prvenstvu u Bosni i Hercegovini. U Savezu su očito prepoznali njegov dobar rad u klubu, ali i općenito rad u omladinskom pogonu, tako da je šibenska kolonija u reprezentacija sve veća. Juniorska nacionalna selekcija, u koju je, kako smo ranije izvijestili, pozvana Mia Vukšić, na pripreme u Đurđevcu okupit će se 1. lipnja, pa će obveze treninga cjelokupnog omladinskog pogona ŽKK Šibenika do kraja školske godine preuzeti trener Bruno Klisović.

(foto: Naši Tići)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.