Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Šibensko-kninska županija objavila je natječaj za prodaju nekretnine u svom vlasništvu, a riječ je o građevinskom zemljištu u šibenskoj Dragi površine 249,5 četvornih metara.

Početna cijena iznosi 407.393 kune, a zainteresirani kupci za ulazak u postupak nadmetanja moraju uplatiti jamčevinu u iznosu 10 posto od početne cijene te ne smiju imati dospjelih, a nepodmirenih dugovanja prema Šibensko-kninskoj županiji.

Najpovoljnijim ponuditeljem u postupku prodaje zemljišta smatrat će se onaj koji ponudi najvišu kupoprodajnu cijenu pod uvjetom da ispunjava i sve druge uvjete natječaja.

Županija zemljište prodaje po sistemu ‘viđeno kupljeno’, što isključuje prigovore bilo koje vrste na stanje i kvalitetu zemljišta. Rok za dostavljanje ponuda je 14. lipnja do 9 sati kada će biti obavljeno javno otvaranje svih ponuda.

Dataljne uvjete natječaja i podatke za slanje ponuda možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.