Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ostalo je još malo ulaznica za koncert Psihomodo Popa 6. lipnja na tvrđavi svetog Mihovila koji će se održati u sklopu proslave petog rođendana Kluba prijatelja, pa iz Tvrđave kulture pozivaju članove da preuzmu preostale ulaznice.

Ulaznica za koncert, podsjetimo, nema u slobodnoj prodaji, već su dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati.

‘Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na tvrđavi sv. Mihovila u organizaciji Tvrđave kulture te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama’, piše u priopćenju Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Podsjetimo, 6. lipnja predstavnici hrvatskog novog vala brojim hitovima rasplesat će šibensku publiku i time otvoriti koncertnu sezonu na tvrđavi. Nakon koncerta zabava će se s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Na specijalnom after partyju glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.