Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279
Nova trasa za autobuse do hotela Punta utvrđena je koridorom od ulice Grgurev Ante Kukura do Blata te dalje ide uz vrtić i penje prema Punti. Koridor je službeno otvoren, a iz Grada upućuju apel građanima da ne parkiraju na žutoj liniji jer kazne nisu nimalo blage.
Potvrda prohodnosti koridora, kako piše portal Infovodice, utvrđena je prije dva tjedna, a nakon toga su isti nadopunili horizontalnom i vertikalnom signalizacijom

– Trenutno nam iz hotela na poluotoku Punta stižu primjedbe kako autobusi zapinju na nepropisno parkiranim vozilima pa upućujemo apel građanima da ne parkiraju na žutoj liniji – poručili su iz Grada Vodica.
IMG_20190604_122320.jpg
Za ovaj koridor bilo je potrebno ići u uređenje prometnice koja spaja G.A. Kukure i Blata, a uređenje se proširilo i na rješavanje oborinske odvodnje zajedno s ulicom Plimica.
(Foto: Infovodice)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.