Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U Jezerima su danas postavljeni temelji za još jednu kućicu za knjige, treću od ukupno četiri koliko je predviđeno za mjesta Općine Tisno.

Nakon kućice prema plaži Sv. Andrije i lokacije ispred Prezentacijskog centra Betina treća kućica za knjige smještena je na samoj rivi Obale Sv. Ivana u prekrasnom jezerskom parku. Postavljanje same kućice bit će u petak u 11 sati, a za mjesec dana postavit će se i četvrta kućica na jednoj od lokacija koje će naknadno biti otkrivena.

– Kućica za knjige je mjesto na kojem možete posuditi knjigu, a možete i ostaviti svoju koju ste pročitali i koja vam više ne treba, jer šteta je knjige pročitati pa odbaciti. Knjiga nije predmet. Ona je čarolija koja treba putovati iz ruke u ruku – poručili su iz Narodne knjižnice i čitaonice Tisno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.