Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Vijećnik s liste Milana Bandića Anton Dobra danas je na Aktualcu Gradskog vijeća pitao direktora Zelenog grada Novicu Ljubičića što je s prikupljanjem otpada na Žirju, a sve je to još zanimljivije kada se zna da je Zeleni grad poslovao s dva milijuna kuna dobiti.

– Imali smo obećanje da ćete donijeti kontejnere i kante, a sad smo stvarno u problemu. Sezona je počela, a gušimo se u smeću. Dolazite jedanput mjesečno, čak i rjeđe, pa nas zanima kad ćete taj problem riješiti – pitao je Dobra.

Ljubičić se prvo zahvalio Dobri što je inicirao odlazak njegovih djelatnika na Žirje i postavljanje kontejnera.

– Grad je podržao i odobrio sredstva za ograđivanje, a dogodila se pobuna određenog broja ljudi. Po pitanju preskontejnera, nekima smeta, a nekima ne. Nije se našla trofazna struja za priključak pres kontejnera, ali zaposlen je djelatnik na cijelu godinu. Kante idu sljedeći tjedan dolje. Kaprije je već pokriveno kantama, a na Žirje je doveden i mali kamion. Kroz dva-tri dana bit će riješena struja – zaključio je Ljubičić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.