Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja 41-godišnje hrvatske državljanke donijelo rješenje o provođenju istrage zbog pokušaja protupravne naplate.

Osnovano se sumnja da je od prosinca 2018. do 5. lipnja 2019. u Šibeniku, kako bi naplatila potraživanje koja ima prema 33-godišnjaku, u više navrata ga nazivala na mobitel te mu slala SMS poruke tražeći da plati dug u iznosu od 3.262 kuna na ime neplaćenih računa za piće u njezinom ugostiteljskom objektu, govoreći mu da će s bratom doći i sama naplatiti dug te da će ga njezin brat prebiti.

Postoji osnovana sumnja i da je 5. lipnja ove godine njegovoj majci, koja je došla s njom razgovarati o dugu, kazala da će s bratom doći u njihov ugostiteljski objekt te da će sve istući, a njega prebiti. Nakon što mu je majka to prepričala, on je sve prijavio policiji, priopćili su iz DORH-a.

Nakon što je 41-godišnjakinja ispitana, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je donijelo rješenje o provođenju istrage te su joj naložene mjere opreza zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenikom.

(Foto: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.