Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Povodom otvorenja 59. međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku i organizacije Šibenske noći, sutra od 14 sati na snazi će biti privremena regulacija prometa na rivi koja će trajati do nedjelje u 4 sata.

Tako će u navedenom periodu za sav promet biti zatvorena Obala doktora Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca, a prometovat će moći samo stanari i interventne službe.

U subotu od 9 sati bit će onemogućeno parkiranje na Obali palih omladinaca, a sva vozila koja se tamo zateknu bit će uklonjena o trošku vlasnika i premještena na parkiralište TEF-a.

Ugostiteljski objekti na dan otvaranja i zatvaranja radit će do 4 sata, a u razdoblju trajanja festivala do 2 sata.

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na rivi u vremenu do 2 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

Iz Grada mole Šibenčane i posjetitelje za strpljenje i razumijevanje kako bi ovogodišnja Šibenska noć protekla što uspješnije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.