Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Povratak Marry Poppins, Spiderman – Novi svijet, Snježna kraljica – Zemlja zrcala, Mala gospođica Dolittle, Luka i Čarobni muzej, Korbi, Mirai, Asterix i Obelix: Tajna čarobnog napitka samo su neki od filmskih naslova, kino – hitova koje će od 16. do 28. lipnja posjetitelji gledati na Gorici u okviru 59. Međunarodnog dječjeg festivala.

Prikazivanje filmova na Gorici starta u nedjelju s početkom u 21.15 sati kada će biti prikazan prvi hrvatski dječji SF film ‘Moj dida je pao s Marsa’.

– Očekujem da će nam na Goricu doći glumci, djeca koja su glumila i sinkronizirala te da će održati uvodnu riječ pred početak filma – kazao je Željko Šturlić, dugogodišnji voditelj filmskog dijela Festivala djeteta koji ne skriva zadovoljstvo ne samo filmskim programom, već i radionicama posvećenim filmskoj umjetnosti od kojih su sve popunjene.

Kompletan program te više o filmu potražite na službenoj stranici MDF-a i podsjetimo, sva prikazivanja su besplatna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.