Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

I ovog tjedna u našoj rubrici potražite idealno mjesto za odličan provod.

PETAK, 14. lipnja

U Barcode stiže ni manje ni više nego Gramophonedzie i to u 22 sata, a ulaz će biti slobodan.

Proslavite zadnji dan škole u primoštenskoj Aurori! Gdje će ljetnu sezoni partijanja otvoriti svjetskim i balkanskim hitovima na Unity partyu. Ulaznice i karte za autobus osigurajte na vrijeme, a svoja vrata klub otvara u 23 sata.

U petak starta još jedno ljeto za pamćenje u NoStress Night & Beach Baru! Uz vrhunska osvježavajuća ljetna pića i koktele te more dobre glazbe resident DJ-a

Za kraj radnog tjedna počastite se izlaskom u Rebus bar gdje će vas dočekati već u 21 sat Sanja Vrančić i Tomislav Bakmaz.

SUBOTA, 15. lipnja

Mia Dimšić nastupa na tradicionalnoj šibenskoj fešti u sklopu otvorenja 59. Međunarodnog dječjeg festivala. Koncert započinje na Trgu Pavla Šubića I ispred zgrade Županije u 22 sata, nakon čega će uslijediti tradicionalni vatromet. Također, na pozornici između topova pod Kneževom palačom započet će glazbeni program pod nazivom ‘Šibenska fešta je top topova’. Za pultom će okupljene zabavljati DJ-evi, u organizaciji udruge RatCat, čijim gostovanjima Šibenik nastavlja graditi priču jednog od vodećih hrvatskih gradova za ljubitelje melodične elektroničke glazbe, a zabava seli u Barcode.

Nezaboravna zabava u režiji svima omiljenog Mile Perkov na repertoaru je vodičkog Hangara. Koncert počinje u 21 sat.

Svratite i do Azimuta na tračak dobrog starog rock´n´roll-a. U goste im dolazi chicago/new orleans rock & blues atrakcija iz Zagreba – SMALL HOUSE BROWN.

Program MDF-a pogledajte OVDJE.

(NASLOVNA FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.