Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U Radoniću je 7. lipnja svečano otvoren dječji vrtić, područno odjeljenje Dječjeg vrtića Drniš koji je uređen u prostorima škole.

Vrijednost investicije je 900 tisuća kuna, a temeljem Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama i dječjim vrtićima za 2018. godinu, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je iznos od 469.573,00 kuna za sufinanciranje projekta ulaganja u objekt dječjeg vrtića u Radoniću, dok je ostatak osigurao Grad Drniš u svom proračunu.

Svečanom otvaranju prisustvovale su državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marija Pletikosa, te pomoćnica ministrice Nada Zrinušić, koje su uz gradonačelnika Grada Drniša Josipa Begonju, dožupanicu Šibensko-kninske županije Dariju Puljić i ravnateljicu Dječjeg vrtića Drniš Niveska Vlaić svečano otvorile dječji vrtić u Radoniću.

U sljedeću pedagošku godinu je upisano već 19 djece, a do početka godine se očekuje i veći broj djece.

Predstavnice Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u društvu svojih domaćina obišle su i gradilište novog dječjeg vrtića u Drinovcima, koji se financira iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

(Foto: Grad Drniš)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.