Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U sklopu otvorenja 59. Međunarodnog dječjeg festivala na tradicionalnoj šibenskoj fešti nastupit će Mia Dimišić. Koncert započinje na Trgu Pavla Šubića I ispred zgrade Županije u 22 sata, nakon čega će uslijediti tradicionalni vatromet.

Također, na pozornici između topova pod Kneževom palačom započet će glazbeni program pod nazivom ‘Šibenska fešta je top topova’. Za pultom će okupljene zabavljati DJ-evi, u organizaciji udruge RatCat, čijim gostovanjima Šibenik nastavlja graditi priču jednog od vodećih hrvatskih gradova za ljubitelje melodične elektroničke glazbe.

Od petka u 14 sati na snazi je i privremena regulacija prometa na području šibenske rive.U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku. Od jutros u 9 sati onemogućeno  je parkiranje na parkirališnim mjestima na Obali palih omladinaca. Sva vozila koja se zateknu na navedenim parkirališnim mjestima bit će uklonjena o trošku vlasnika i prebačena na parkiralište na prostoru TEF-a.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje u 4 sata.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć, kao i u noći zatvaranja MDF-a, bit će do 4 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 15. do 29. lipnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 2 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

Mole se građani za strpljenje kako bi i ovogodišnja organizacija tradicionalne Šibenske noći protekla što uspješnije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.