Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Betonirana je prva etaža Poljane, a cilj je da se do listopada ponovno dođe do betonske ploče od koje se i krenulo 1. listopada prošle godine.

Od ugovorene cijene radova do sada je utrošeno više od 6,5 milijun kuna, a kako su gradski čelnici u svibnju kazali, sav ugovoreni novac neće biti utrošen samo na garažu s tri etaže i 256 parkirnih mjesta.

– Na taj dio ide 31,5 milijun kuna, a preostali novac uložit će se u uređenje centralnog gradskog trga Poljane po smjernicama konzervatora i po nagrađenom projektu, uređenje obodne prometnice sa zamjenom svih semafora, uređenje i prezentaciju arheologije u kontaktnoj zoni Poljane i Gradske knjižnice i sam sadržaj na Poljani. Armiranobetonska konstrukcija trebala bi biti završena do jeseni, a u nju bi trebalo biti ugrađeno 500 tisuća kilograma željeza i 5.000 kubika betona – kazao je Danijel Mileta prilikom obilaska gradilišta u svibnju.

 

022 Šibenski – SNAGA

null

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.