Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tek što je u Šibeniku završio kamp HVS-a za dječake rođene 2005. godine i mlađe, na kojem je svoje predstavnike i u bazenu i u stožeru imao  i Solaris, na sjeveru Hrvatske počeo je novi vaterpolski kamp, ovog puta za vaterpolistice. I opet sa šibenskim snagama, i to vrlo brojnim.

Naime, u organizaciji HVS-a u Varaždinu je počeo kamp za djevojčice rođene 2004. godine, na koji je pozvano čak 13 članice šibenske Viktorije. Na gradskom bazenu trenirat će Karmen Ćaleta-Car, Lea Skorin, Iva Ćoga, Ema Peran, Marijeta Jolić, Matija Bumbak, Magdalena Martinović, Ana Desnica, Iva Josipović, Hana Mijat, Marcela Lovrić-Caparin, Nora Prelević i Iva Plenča.

Klub iz Crnice bit će zastupljen i u stručnom stožeru, a predstavljat će ga Marijo Ćaleta i Josip Petković. Kad se sve zbroji, Viktoria će imati najviše predstavnika na kampu u Varaždinu. To nešto govori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.