Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Muškarac (49) osumnjičen je da je kao direktor trgovačkog društva iz Vodica lažirao financijsko izvješće i ostale dokumente koji se javno objavljuju, te ih takve dostavio Financijskoj agenciji.

Naime, 49-godišnjak je Financijskoj agenciji odobrio dostavu odluke o raspodjeli dobiti od dana 30. travnja 2018. godine, iako tu odluku nije donijela skupština društva niti je skupština održana tog dana, čime je neistinitu poslovnu ispravu u poslovanju trgovačkog društva uporabio kao pravu.

U Odjelu gospodarskog kriminaliteta u Službi kriminalističke policije, u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku, nad 49-godišnjakom je dovršeno krim istraživanje i osumnjičen je za krivotvorenje poslovne isprave. Protiv njega je stoga podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, kao dopuna ranije podnijetoj kaznenoj prijavi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.