Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ postala je članom ‘Interpret Europe’, udruženja za interpretiranje naslijeđa koje oživljava kulturno naslijeđe povezujući organizacije, sveučilišta i profesionalce diljem Europe i svijeta.

Cilj ‘Interpret Europe’ organizacije je služiti svima koji koriste iskustva iz prve ruke kako bi prirodnom i kulturnom naslijeđu dali dublje značenje te poslužiti kao platforma za suradnju i razmjenu, posebno na područjima istraživanja i obrazovanja.

Ta mreža raste i neprekidno dobiva na značaju ne samo zbog geografske različitosti već i različitih kulturno-povijesnih zaleđa svojih članica, a broji ih preko 750 iz 50 država diljem svijeta.

– NP Krka kroz članstvo ima priliku povezati se s ostalim članicama, razmijeniti iskustva, izazove i efikasna rješenja, ali i kroz tečajeve i edukacije koje Interpret Europe organizira kako bi što kvalitetnije nastavili prenositi dijelove Krkine bogate prirodne, povijesne i kulturne baštine – priopćili su iz Parka.

(NASLOVNA FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.