Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

OFF Jazz & Blues Festival bit će održan od 18. do 20. srpnja u Šibeniku, a koncept 13. festivala bit će isti kao i prethodnih godina, dakle dva benda po danu, rečeno je danas na konferenciji za medije ispred Vintage bara na kojoj su sudjelovali direktor OFF-a Vojo Marković i direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

– U četvrtak 18. srpnja nastupit će makedonski trio Kabadayas inače poznati kao i prateći sastav Vlatka Stefanovskog, a ovog puta sa svojim autorskim materijalom. Istoga dana iza njih nastupit će legendarna šibenska grupa Mi. Dan kasnije program otvara Branimir Gazdik Kvartet, a nakon njih na binu će ženski bugarski zbor Nusha Choir u pratnji Zvjezdana Ružića. Zbor je inače poznat po svojoj solistici, Neli Andreevoj, koja je osvojila i Grammyja. Zadnji dan festivala šansu će dobiti mlada hrvatska jazz snaga Pavle Miljenović Kvintet. Riječ je o jednom momku koji je zadnjih par godina ostavio traga na hrvatskoj jazz sceni. Za sami kraj ostavili smo Cubismo, o kojima mislim da ne treba puno riječi potrošiti – kazao je Marković.

Karađole je istaknuo, kako festival, unatoč financijskim problemima ide dalje i uvijek iznova oduševi.

– Festival je sve kreativniji i bolji bez obzira na to što nam je kultura deficitarna ove godine što se novaca tiče. Jazz festival čini samu kičmu naše kulturne ponude i sami spomen Off-a asocira na Šibenik, a i obrnuto – zaključio je Karađole.

Inače, ulaznice za festival mogu se kupiti od danas do početka po cijeni od 100 kuna za dnevnu kartu, odnosno 200 kuna za festivalsku u Vintage baru ili u Barcodeu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.