Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Trebate obaviti laboratorijske pretrage, izvaditi krv ili se pak želite testirati na alergije, provjeriti imate li intoleranciju na određene namirnice koje unosite u organizam? Možda vam je potreban test iz područja kliničke ili preventivne genetike? Sve to možete obaviti u Šibeniku u Poliklinici Analiza brzo i jednostavno, bez nepotrebnog čekanja u redovima!

Poliklinika Analiza nalazi se u prizemlju City Life centra u Šibeniku, što znači da je pacijentima nadohvat ruke u centru grada.

Među laboratorijskim analizama, obavite jednostavno neki od  laboratorijskih paketa, test intolerancije na hranu, alergijske i genetske testove, test na Candidu Albicans, onkološke testove, testove na metaboličke bolesti, Melisa test, analizu minerala i teških metala, Trisomy test i analizu sport, odnosno paket usluga usmjerenim prema osobama koje se bave sportskim aktivnostima bez obzira radi li se o rekreativcima ili vrhunskim sportašima.

Među alergijskim testovima u Poliklinici Analiza Šibenik možete obaviti test Alergo 280, što je najnapredniji, kompletan, precizan i osjetljiv dijagnostički alat za mjerenje specifičnih IgE antitijela. Obavite li Alergo 280 test u Šibeniku do kraja lipnja, platit ćete ga 15 posto manje!

Među dijagnostičkim pretragama u šibenskoj Poliklinici Analiza možete napraviti EKG srca, a doktor internista bit će vam na raspolaganju.

Kada je u pitanju sistematski pregled, sve laboratorijske pretrage jednostavno obavite u šibenskoj jedinici Poliklinike, dok na dijagnostički pregled možete otići u Split ili Dugopolje, gdje se također nalaze poslovne jedinice Poliklinike Analiza.

Potrošite li više od 200 kuna na pretrage, Poliklinika Analiza omogućuje vam besplatne konzultacije s liječnikom.

Također, na nalaze nećete trebati dugo čekati jer će oni biti gotovi istog dana u poslijepodnevnim satima, dok se na rezultate testova intolerancije i alergijske testove čeka otprilike tjedan dana i u njihovu cijenu uključena je interpretacija od strane liječnika.

Više informacija potražite na službenoj web stranici poliklinika-analiza.hr  i Facebook stranici Poliklinike Analiza, a zakazivanje termina pretraga dogovorite pozivom na broj 021 688 888.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.