Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Radnici tvrtke Reliance iz Splita koja izbrana na natječaju Grada Šibenika uređuje okoliš oko Dječjeg vrtića Veslo u Zatonu. Vrijednost projekta iznosi oko milijun i 200 tisuća kuna od čega je 60 posto bespovratnih sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

 

– Uređenje je krenulo prije dva tjedna, a u planu je uređenje okoliša, igrališta za djecu, podloge za igrala, zelenilo i bit će postavljena rampa za djecu teže pokretljivosti. Radovi će krenuti intenzivnije pred kraj mjeseca jer u vrtiću završava pedagoška godina i očekujemo da će do kraja ljeta sve biti gotovo. Na natječaj su se prijavile dvije tvrtke, a mi smo izabrali ponudu iz Splita tvrtke Reliance – kazao je dogradonačelnik Danijel Mileta.

Inače, Zaton je došao u obzir budući da ima manje od pet tisuća stanovnika te je na temelju toga dobio bespovratna sredstva iz EU fondova.

– Nakon dovršetka tih radova u planu je energetska obnova zgrade Javne ustanove Smilje u kojoj se nalazi DV Veslo za koju već imamo potrebnu dokumentaciju – zaključio je Mileta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.