Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

‘Poštovani stvaratelji ovakvih prizora u našoj Općini, sramite se!’, poručio je preko Facebooka načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić, koji je uz fotografije divljeg deponija i ostavljenog smeća po cesti, poslao pojedincima jasnu poruku.

-Stanovnici Općine Tribunj nemaju nikakvih, ali ama baš nikakvih problema sa otpadom, sve dok ne dođe 15. lipnja i u vikendice se usele civilizirani zapadnjaci i kontinentalci. Naravno, ovo se ne odnosi na poštene i pristojne ljude. Ovi drugi će se lako prepoznati. Uz to, trpa se kućno smeće u kontejnere u kojima se to ne bi smjelo – na groblje! Zar Vam ništa nije sveto? Gdje je granica vašoj gluposti? – pita se Grubelić.

Najavljuje zato i postavljanje kamera na groblje, a podsjeća te iste pojedince i kako su papir, plastika, metal i staklo besplatni u odvozu.

– Al’ ne, krkanluk pojedinaca i to zaobilazi i nadilazi. Nebrojeno puta smo do sada kupili Vaše smeće, ali od sada više nećemo. Istina, dio smeća ćemo i sada pokupiti, jer nam radite lošu sliku. Jer smo – u konačnici – bolji ljudi od vas. U biti, niste ni ljudi. Životinje se bolje odnose prema okolišu u kojem žive. I divlje i domaće – poručio je tribunjski načelnik kojemu je očito prekipjelo.

Ipak, najavljuje kako neće očistiti baš sve.

– Dio ćemo ostaviti, na primjer u Kornatskoj ulici, pa se onda gušite u vlastitom smeću. Pojedinci koji imaju nekretnine vrijedne i nekoliko milijuna kuna i koji se busaju u prsa svojom kulturom i decentnošću radi probleme nama, za njih, ‘običnim ljudima’. Dosta je bilo toga. Nemam druge riječi, nego – sramite se – bijesno je zaključio Grubelić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.