Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tvrtka Kameni zid širi svoje poslovanje na šibensku Poduzetničku zonu Podi, a nedavno su počeli radovi na izgradnji nove hale površine oko tisuću četvornih metara. Riječ je, kako doznajemo od direktora Poda Jakova Terzanovića, o tvrtki osnovanoj 1994. godine koja kontinuirano ulaže uz nove tehnologije poput CNC strojeva, a od male obiteljske firme razvili su se u tvrtku s četrdesetak zaposlenih.

– Posluju na gradilištima od Istre do Dubrovnika, ali i u unutrašnjosti Hrvatske. S ovom tvrtkom imamo 40 projekata, odnosno 37 firmi na području Poda gdje ukupno radi oko 1300 ljudi. Imamo još nekoliko potpisanih ugovora, ali nam je sada najvažnije da što prije krenu radovi na uređenju hortikulture i billboarda – kazao nam je Terzanović.

Strateški cilj je, nadalje, i spajanje Poda s autocestom, a gradnju odvojka će financirati Hrvatske autoceste. Kroz tu trasu bi prošao i plin što je od strateškog značaja za proizvodnju, napominje direktor Poda.

Podi će konačno biti direktno povezani s autocestom. HAC uskoro gradi novi čvor vrijedan 42 milijuna kuna

U šibenskoj gospodarskoj zoni trenutačno razgovaraju s tri potencijalna investitora, među kojima su Skelin Mont i Medialink, a s Kamenim zidom to bi značilo još osamdesetak radnih mjesta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.