Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Hrvatski autoklub objavio je anonimni online test poznavanja prometnih propisa. Test je besplatan i sadrži 10 pitanja koje bi trebali riješiti u roku od pet minuta, a u nekim pitanjima treba upisati broj u predviđeno mjesto.

Kolika je najveća dopuštena brzina kretanja vozila na cesti namijenjenoj isključivo za promet motornih vozila, koja svjetla na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena ili što morate izbjegavati ako pada prva kiša kad vozilom naiđete na ovaj prometni znak, samo samo su neka od pitanja koje je HAK objavio.

Inače, pitanja su vrednovana određenim brojem bodova, a ukupni broj bodova je 40. Za svako pitanje može biti jedan ili više točnih odgovora. Test je položen ako je ostvareno najmanje 90 posto bodova, odnosno 36 od ukupnog broja bodova i to pod uvjetom da je točno odgovoreno na pitanja koja se odnose na pravila propuštanja vozila na raskrižju.

Test riješite OVDJE.

Screenshot/HAK

(NASLOVNA FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.