Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Grad Šibenik je kroz javni poziv iskazao interes za kupnju građevinskog zemljišta kako bi izgradio reciklažno dvorište, u koje građani mogu odlagati razvrstani otpad, i prateće sadržaje. Stoga su  pozvali vlasnike nekretnina na području grada Šibenika da dostave ponude. Zemljište mora biti površine između dvije i šest tisuća kvadrata, građevinsko za gospodarsku namjenu, mora imati slobodan i nesmetan pristup te mogućnost nesmetanog priključka na komunalnu infarstrukturu.

Prema uvjetima, najpovoljnijom ponudom smatrat će se ponuda s najnižom ponuđenom cijenom po metru kvadratnom zemljišta i to potvrđena od strane ovlaštenog sudskog procjenitelja. Grad Šibenik zadržava pravo ne odabrati niti jednu od pristiglih ponuda bez obrazloženja i odgovornosti prema bilo kojem od ponuditelja. Ostale uvjete koje je oglasio Grad Šibenik provjerite ovdje.

Inače, prema broju stanovnika Šibenik mora imati najmanje tri reciklažna dvorišta, a jedno je prije godinu i pol otvoreno na Bikarcu.

Podsjetimo, odlaganje u reciklažno dvorište za građane je besplatno, a vrste otpada koje se mogu odložiti su kemijski i elektronički otpad, stari akumulatori, stara ulja i masti, staklo, tekstil, drvo, plastika, biorazgradivi otpad i glomazni otpad.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.