Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Radnici Zelenog grada u srijedu i petak od 8 do 14 sati ispred prostorija DVD-a Zaton, dijelit će stanovnicima Zatona kante za otpad koje će zamijeniti postojeće zajedničke kontejnere.

– U svrhu podizanja čistoće javnih površina te primjene novog načina prikupljanja i naplate otpada, izvršit će se podjela kanti odnosno spremnika za miješani komunalni otpad po domaćinstvima, a koje će se redovito prazniti srijedom i subotom – izvijestili su iz Zelenog grada.

Svi stanovnici koji u ponedjeljak i utorak ne budu u mogućnosti preuzeti kante, to će moći učiniti u sjedištu tvrtke Zeleni grad, na adresi Stjepana Radića 100, svakim radnim danom od 7.30 do 10 sati.

Nakon preuzimanja kanti, u petak 28. lipnja bit će uklonjeni zajednički kontejneri iz Zatona, a mještani dodatne informacije mogu dobiti pozivom na broj 091 4621 198.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.