Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Županijski odbor SDP-a jednoglasno je radi  duže neaktivnosti jučer raspustio tijela Gradske organizacije stranke u Kninu na čelu s dugogodišnjim predsjednikom Mirkom Antunovićem, priopćili su danas iz županijskog SDP-a.

Ova formalno odluka donesena je Rogoznici u koordinaciji s članovima SDP Knina, a nakon najave dosadašnjeg predsjednika o svojoj ostavci.

– Bili smo jako nezadovoljni radom organizacije, što je kulminiralo nesazivanjem sjednica gradskog odbora, a kulminacija su bili loši rezultati na zadnjim EU izborima. Na sjednici Županijskog odbora i Predsjedništva donijeli smo, stoga, jednoglasan zaključak da se praktički resetiramo u Kninu idemo u nove izbore – kazao nam je predsjednik županijske organizacije SDP-a Joško Šupe.

On nam nije htio otkriti imena novih kandidata, ali nam je potvrdio da su mu se već javili članovi zainteresirani za vodstvo, no o svemu će, kaže, odlučiti članovi kninske organizacije.

– Ne možemo dozvoliti da nemamo jaku organizaciju u drugom po veličini gradu u županiji. Stvarno mi je žao što Antunović odlazi jer je dugo vremena držao organizaciju na zavidnoj razini, ali se umorio u posljednje vrijeme. U što kraćem roku bit će organizirani izbori za predsjednika i potpredsjednike te za Predsjedništvo i Glavni odbor organizacije u Kninu – poručio je Šupe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.