Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ante Duilo prošlog je ljeta slomio vratnu kralježnicu nakon krivog skoka u bazen. Kako bi ponovno prohodao potrebna mu je pomoć građana, jer terapije u zagrebačkoj Poliklinici Glavić koštaju 144 tisuće kuna, a Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) te troškove ne pokriva.

Liječničke prognoze isprva su bile jako loše, no Ante je upornošću dokazao da su u krivu i djelomično se oporavio. Sedam mjeseci proveo je u Varaždinskim toplicama nakon čega mu se vratio osjećaj u nogama, a sada bi na drugu terapiju trebao krenuti u Poliklinici Glavić. Terapija bi trajala 12 tjedana.

U videu je prikazana i Antina obitelj koja se lani prije nesretnog događaja preselila iz Knina u Šibenik. Svi koji žele pomoći Anti, mogu to učiniti donacijom na račun otvoren u Erste banci na ime Ante Duilo, IBAN HR2424020063207404506.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.