Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Mališani vodičkog vrtića Tamaris kroz radionice su naučili sve o sigurnosti na vodi. Naime, predškolci su sudjelovali u projektu Hrvatskog Crvenog križa ‘Sigurnost na vodi’ koje provodi Gradsko društvo Crvenog križa, a sve kako bi ih upozorili na opasnosti uz vodu, te im pojasnili Kodeks sigurnosti na vodi.

Kroz radionice djeca su učila o pravilima ponašanja na vodi i uz vodu kako bi sigurno uživala u ljetnim radostima, a saznali su sve i o ulozi spasilaca na plažama.

Projekt Sigurnost na vodi Hrvatskog Crvenog križa se u suradnji s društvima Crvenog križa s ciljem osvješćivanja javnosti o opasnostima i rizicima povezanim s vodom i kodovima sigurnosti na vodi.
Glavna je poruka projekta – zabavite se i budite na oprezu, a njegova su ciljna skupina djeca i mladež.

– Premda je većina djece ostala dosljedna želji postati nogometaš kada porastu, nadamo se kako  u ovoj generaciji predškolaca ipak ima i budućih spasilaca – kazali su organizatori.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.