Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ljetni solsticij, nadnevak kad je noć najkraća a dan najduži, označava početak ljeta na sjevernoj zemljinoj polutci, a ove godine to je upravo petak u vikendu ispred nas. Početkom ljeta počinje i službena ljetna koncertna sezona Aurora kluba koju ove godine otvara veliki Saša Matić.

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih regionalnih pop izvođača – Saša Matić, već je dobro poznato lice na bini primoštenske diskoteke, a njegovi koncerti su uvijek posebni događaji za brojnu dalmatinsku publiku.

Saša Matić koji inače puni sportske dvorane u regiji i pjeva pred više desetaka tisuća ljudi, u Aurori će održati još jedan koncert za pamćenje i svojoj vjernoj publici otpjevati najveće hitove kao što su ‘Lagala je grade’, ‘Poklonite mi nju za rođendan’, ‘Ko te ljubi ovih dana’,  ‘Kralj izgubljenih stvari’ i druge.

Ulaznice za veliki koncert Saše Matića po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna mogu se kupiti do petka na Adriaticket online i prodajnim mjestima.

Dobar provod u Aurori nastavlja se i u subotu i to prvim Silent Partyjem u tom klubu. Radi se o ultra popularnoj festivalskoj atrakciji koju po prvi put možete doživjeti u subotu u primoštenskoj diskoteci. Ukratko, na Silent Partyju svaki gost ima svoje vlastite slušalice na glavi i bira svoju glazbu koju će slušati, te tako dobiva svoju boju kanala. Nakon što odabere što mu najviše paše lako se ‘spoji’ s drugima ‘svoje boje’. Za glazbu u slušalicama bit će zadužena tri dobro poznata lokalna DJ imena: Crveni kanal / DJ Sammy / 70’s & 80’s, Zeleni kanal / DJ Jeff a.k.aMoveks / House, te Plavi kanal / DJ Mika / Mashup.

Za ovaj jedinstven doživljaj u Aurora klubu kapacitet slušalica je ograničen, a ulaznice po cijeni od 50 kuna potražite na ulazu kluba na dan partija.

(Foto: arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.