Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Na Univerzijadi koja će se od 2. do 14. srpnja održati u Napulju u borbu za medalje će i hrvatska vaterpolska reprezentacija. Naša sveučilišna nacionalna selekcija za to se najveće studenstko natjecanje upravo priprema u Zagrebu, a među kandidatima za nastup na njemu je i član šibenskog Solarisa Nikola Štrkalj. Kako je istaknuo trener hrvatske reprezentacije Robert Sappe cilj je osvajanje odličja. U grupnoj fazi Hrvatska će igrati protitv Australije, Mađarske, Japana i domaćina Italije. U drugoj skupini nalaze se SAD, Rusija, Francuska, Južna Koreja i Velika Britanija. Osim u Zagrebu naša će se reprezentacija pripremati i u Splitu, a za Napulj se kreće 30. lipnja.

Evo svih kandidata za hrvatsku sveučilišnu reprezentaciju:

Vratari: Luka Podrug (Mornar BS), Antonio Vukojević (Jug CO)

Centri: Luka Paparić (Primorje EB), Branimir Herceg (Mladost), Jakov Škiljić (Medveščak)

Bekovi: Matias Biljaka (Mladost), Nikola Štrkalj (Solaris), Marko Valečić (University Berkeley)

Napadači: Ivan Živković (Mornar BS), Duje Pejković (Jadran), Zvonimir Butić (Jadran), Marin Delić (Jadran), Luka Brčić (Medveščak), Franko Lazić (Mladost), Dario Rakovac (Primorje EB), Antonio Buha (Vouliagmeni Atena).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.