Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Baš kako je i bilo najavljeno, razvoj naoblake i grmljavinski pljuskovi dogodili su se jučer u zaleđu, na kninskom i kijevskom području. Isti scenarij očekuje se i tijekom današnjeg poslijepodneva. Sljedećih dana bit će sve stabilnije, uz više sunca i sve manju vjerojatnost za pljuskove pa će i temperatura ponovno porasti.

Na šibenskom području jutro je vedro s vrlo slabim zapadnim vjetrom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Murteru, Žirju, Rogoznici i Oklaju 21 °C, u Šibeniku i Pirovcu 20, u Vodicama i Žaboriću 19, u Primoštenu 18, u Skradinu, Bilicama i na Miljevcima 17, u Drnišu i Dubravi 15, a u Kninu 14 °C.

Slabog maestrala bit će danju na srednjem Jadranu, na obali i otocima, uz većinom sunčano vrijeme. More će biti mirno ili malo valovito, a vidljivost dobra. U unutrašnjosti Dalmacije još danas valja računati na mogućnost jačeg dnevnog razvoja oblaka uz lokalne pljuskove. Temperatura se noću neće spuštati ispod 20 stupnjeva, dok će danju biti oko 30 ili malo viša.

Na Jadranu i sljedećih dana sunčano, često i pretežno vedro. Vjetar većinom slab, s mora pa će temperatura ostati u granicama jučerašnjih vrijednosti ili tek malo viša.

Za sljedeći tjedan neki modeli nam, pak, najavljuju paklenu vrućinu. Na obali malo podnošljiviju od one u unutrašnjosti zemlje.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRTVremenska prognoza by Silvio

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.