Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ni nakon tri mjeseca nisu završeni radovi na odvodnji u dijelu Podsolarskog, u ulici dugoj 150 metara, a iz Vodovoda nam se uopće ne javljaju. Tako ukratko piše naša čitateljica koja je svoje tvrdnje potkrijepila i fotografijama iz ulice koja je, piše nam, i dalje raskopana.

‘Ulica je raskopana, crne cijevi su položene na putu i pristup dvorištu je nemoguć upravo zbog tih istih cijevi.  Bager se upali i radi, a u bageru nikoga nema. Radnici počinju u 7 sati,  do 10 ništa ne naprave i onda odlaze na marendu. Nema hladne vode, tuširanje je nemoguće zbog crnih cijevi koje su na suncu na ovako visokoj temperaturi. Također molim poštovanu gospodu iz  Vodovoda da se dođu napiti naše vruće vode i da se dođu u toj istoj vodi otuširati jer je ovo postalo sramota. Podsolarsko je turističko naselje, sezona je već unaprijed isplanirana, te turisti nezadovoljni odlaze’, piše među ostalim čitateljica.

Kaže i da im je rečeno da će do 15. lipnja sve biti dovršeno.

‘Danas je 19. lipnja i cesta, ne da nije asfaltirana, nego niti cijevi niti rasvjeta nisu postavljeni a za isto to smo plaćali godina unazad iako ih nismo imali.  Radovi se ne mogu nastaviti zbog gospode iz vodovoda koja ne želi izići na teren već tjedan dana!!!!!! Sutra je praznik, radova nema, u petak opet nitko neće raditi. Vodovod se zove, nitko se ne javlja, tehnički direktor je nedostupan. Ovo je postalo jednostavno SRAMOTA!!!!!’, ogorčena je naša čitateljica čiji su podaci poznati redakciji.

Kako je za Šibenki portal kazao direktor Vodovoda i odvodnje Frane Malenica, radovi će biti završeni do 1. srpnja.

– Ostalo je za napraviti još dio kućnih priključaka i čim se to završi počet će asfaltiranje. S terena mi kažu da će asfalt biti postavljen do 1. srpnja pa molimo za još malo strpljenja. Neke se stvari jednostavno moraju napraviti da bi u budućnosti bilo bolje – zaključio je Malenica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.