Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Međunarodni dječji festival za danas priprema radionice, predstave, film na Gorici i ulične programe. Provjerite u nastavku što vas sve očekuje.

10.30 sati, 13. Sajam dječje knjige, Gradska knjižnica Juraj Šižgorić

Potraga za blagom – predstavljanje knjige i radionica ‘Moje ljeto s Picassom’ uz autoricu Vjekoslavu Huljić

18.30 sati, Trg palih branitelja Domovinskog rata

Cia. Alta Gama: NEODOLJIVO / ADORO

Barcelona, Španjolska

– Usponi i padovi jednog para u ljubavi. Ona nas dolazi impresionirati svojim glasom i svojom glazbom. On, njezin beskorisni pomoćnik, svojom nespretnošću prekine njenu savršenu igru. Tad se sukobe i posvađaju, a rezultat je uvijek isti: publika se smije! Predstava koja nas poziva na ljubav, smijeh i san. U njoj se odnosi parova i komplikacije među njima uzimaju s humorom i životnom radošću – priopćili su iz MDF-a.

Trajanje: 45 minuta

19 sati, Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku

Gradsko kazalište lutaka Rijeka ‘AVANTURE MALOG JUJU’

Mali Juju gaji – kao i svako dijete, pa i mi odrasli, koji formalno više nismo djeca – svoje strahove, koji su često nerealni. Kako se suočiti s njima i pokušati ih prevladati pitanja su koja će ova vesela i ritmična predstava postaviti, ali pomoći nam odgovor na njih svatko od nas nađe za sebe. Zajedno s našim glumcima, publika će ući u svijet mame Kukunke i tate Tarante i maloga Jujua, koji poznaje sve životinje i govori njihove jezike. No, jedne se životinje boji – krokodila.

Trajanje: 35 min / Uzrast: 3+

19.30 sati, Trg Ivana Gorana Kovačića ( Nova scena)

CIA Palma: DRUGI POKUŠAJ / THE SECOND TRY

Majstorice manipulacije, dvojac Nana & Nata izazivaju publiku humorom i improvizacijom. Zadivljuju odrasle i djecu manipulirajući predmetima u zraku. Ove hrabre žene uvijek su spremne za igru s publikom. Kroz mješavinu trikova i smijeha, napuhuju balone, igraju se divovskim loptama i kockama i žongliraju vatrom. Uvijek postoji drugi pokušaj! Lijepo se provedi!

Trajanje: 35 minuta

20 sati, Perivoj Roberta Visianija

Guixot de 8, Španjolska

El Gargot D’Imaginacio – interaktivni park

20 sati, klub Azimut

Otvorenje izložbe Branke Grubić

‘Imagine’

20 sati, Trg Pavla Šubića I.

Surprise Effect: S ULICE / FROM THE STREETS

Toulouse, Francuska

Surprise Effect animira publiku i poziva je da sudjeluje u kreiranju čudesnog programa, koji uključuje nevjerojatne akrobacije i breakdance vještine. Umijeće izvedbe i neverbalna komunikacija dovode do zaraznog širenja pozitivnih poruka. Ova predstava 100-postotno je jamstvo za osmijeh!

Trajanje: 40 min

20.45 sati, Trg Ivana Gorana Kovačića (Nova scena)

CASPER MAGIC SHOW

21 sat, Igralište Stubalj, Bilice

Cia. Alta Gama: NEODOLJIVO / ADORO

Barcelona, Španjolska

Usponi i padovi jednog para u ljubavi. Ona nas dolazi impresionirati svojim glasom i svojom glazbom. On, njezin beskorisni pomoćnik, svojom nespretnošću prekine njenu savršenu igru. Tad se sukobe i posvađaju, a rezultat je uvijek isti: publika se smije! Predstava koja nas poziva na ljubav, smijeh i san. U njoj se odnosi parova i komplikacije među njima uzimaju s humorom i životnom radošću.

Trajanje: 45 minuta

21 sat, Ljetna pozornica

Koprodukcija Gradskog kazališta ‘Joza Ivakić’, Vinkovci, i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, Osijek

PEPELJUGA

Prema motivima bajke Charlesa Perraulta

Pepeljugu, bajku koja je obilježila djetinjstvo svakoga od nas, ili samo proletjela kroz njega, ispričat ćemo, otpjevati i otplesati našoj najdražoj publici: djeci. Kroz priču o skromnoj i nesebičnoj, ali i nesretnoj djevojčici mališanima poručujemo da se dobrota, skromnost i nesebičnost na kraju uvijek isplate. Koliko god pravda, sreća i zaslužen odmor bili daleko, koliko god nam se problemi nekad činili velikima, moramo znati da će “bolje sutra” svakako doći i da ga sve zlo i sva nepravda ovog svijeta ne mogu spriječiti da dođe.

Trajanje: 40 min / Uzrast: 4+

21.15 sati, film na Gorici

Ralph ruši Internet: Krš i lom 2

Trajanje: 114 min

22 sata, Trg Republike Hrvatske / Ispred katedrale

Surprise Effect: S ULICE / FROM THE STREETS

Toulouse, Francuska

Surprise Effect animira publiku i poziva je da sudjeluje u kreiranju čudesnog programa, koji uključuje nevjerojatne akrobacije i breakdance vještine. Umijeće izvedbe i neverbalna komunikacija dovode do zaraznog širenja pozitivnih poruka. Ova predstava 100-postotno je jamstvo za osmijeh!

Trajanje: 40 min

(NASLOVNA FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.